Semesterbilder

Provar lägga in lite semesterbilder här för att se hur det funkar. Bilder från finska specialen kommer småningom.

Jag har haft datorkrasch vilket betyder att en hel del av mina mail, mailadresser och dokument har försvunnit eller väntar på att räddas…

Det här med graviditet är inte lika kul längre, sista dagarna har varit småjävliga. Har ont i magen nästan hela tiden, speciellt på kvällarna. Fötterna svullnar rejält av att jag sitter hela dagarna. Jag kan pga magen inte lyfta, bära tungt, eller ens gå hundpromenader. Tar bilen ut i skogen och släpper Lovis och Ratkus, och sen försöker jag gå en liten bit med Viggo så han får röra på sig. Sen lite träning av moment där jag inte behöver gå så mycket för Lovis del så hon får ”vädra” skallen lite.
Värdena är bra och bebisen utvecklas som den ska, var på kontroll i början av veckan, men det lutar i alla fall åt sjukskrivning, åtminstone för nån vecka.

4 thoughts on “Semesterbilder

  1. Jag byter till WP också!
    Ska bara få min bror att länka till den från hemsidan 😉

    Huh, hoppas det blir bättre med magen – om inte annat så hoppas jag att den kommer ut fort!

  2. Har promenerat med ett foglossningsband om midjan nu i några månader… Fungerar ok men nu tycker fötterna att det är för hårt på grusvägen :( 8 veckor kvar för mig och på måndag blir det att testa jobb. Undrar hur jag ska komma upp till kontoret?? Två trappor måste forseras!!

  3. Ja, jag håller också på att ge upp Blogtown – börjar att tröttna på allt krångel…
    Det där med att ha gördelstöd för magen är inte så dumt. Det är ganska skönt. Fast det passar ju inte alla. Jag hade det när jag hade foglossning och det avlastade lite. Du kan ju höra om du kan få prova ut nånt. De har ju olika varianter på utlåningsdepån vid Rehab (Gullåsen)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *