Myrkryp och myrsteg

Bidde ingen kelpiespecial för mig. :( Jag sov nästan ingenting alls natten innan (myrkryp i benen (restless legs), varmt, oroliga hundar, gah!) och när klockan ringde 06.00 var inte beslutet så svårt att ta. Helt rätt var det, för det blev en stekhet dag och jag hade ont i magen redan på förmiddagen… en heldag med resor och hundutställning hade varit tung. Tyvärr.

Annars rullar det på. Bästaste Tina S har varit här och hjälpt mig klippa gräs och annat, plus att hon förser mig med kantareller, mums! :-) Härligt med vänner!

Hundarna och jag traskar i skogen, jag med korta myrsteg. Det räcker inte för dem men det är som det är. Jag är i alla fall hemma hela dagarna nu så de har sällskap.

Nästa helg arrangerar vår klubb agility.ax sin första officiella tävling – mycket skoj och spännande! Vi har lagt en hel del jobb på fixning av hinder och förberedelser, ska bli sååå skönt när det är klart. Något tävlande för egen blir det ju absolut inte men det är rätt skönt att kunna koncentrera sig 100% på att vara funktionär också. Hoppas bara att min kropp är på gott humördå :-S

4 thoughts on “Myrkryp och myrsteg

  1. Spanade efter en stor magen men den enda jag såg var min egen 😉 Myrstegen tar en sådan tid!! Killarna bara står och stampar när jag pustar uppför de minimala backar i skogen. Tur att husse tar ut dem med cykel så att de ialla fall får springa några dagar i veckan.

  2. Jo, jag håller på gör upp en plan på hur jag ska träna in vittringen. Vill ha det HELT klart för mig innan jag börjar. Började ju med postitlappar, men nu är hon så insnöad på att trycka nosen på allt möjligt, så det blir nog problem att få henne att luktmarkera lapparna, inte trycka bara.
    Funderat på att göra det så okomplicerat som möjligt och börja med korvbitar på gräset, lägga in en stor hög pinnar + korv ovs.

  3. Har förstått att magnesium kan hjälpa mot ”kryp i benen”, hör med rdg om du kan äta tillskott?
    Kul att ses den där lilla svängen på Matte :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *