Hur ska det gå med hundarna då?

Ja, ovanstående fråga får jag rätt ofta sen jag blev gravid. Hur ska jag veta det, you tell me, lixom?! 😉
Såvida barnet eller jag inte blir allergiskt (hände en av mina vänner under graviditeten, husch!) ska väl det mesta gå att lösa.

Ikväll har vi haft besök av Eva, som har masserat igenom Viggo. Hon tyckte han kändes rätt mjuk och fin och visade hur jag ska göra för att hjälpa honom ytterligare. Det känns bra att han inte är spänd när han fortfarande är ojämnt musklad bak efter operationerna.

Har fotat mina kära höns, här kommer några smakprov…visst är de fina?!

Brahmabebis

Blåndine

Blåndine

Igor & Blåndine

Igor & Blåndine

7 thoughts on “Hur ska det gå med hundarna då?

  1. Det där med allergi var jag livrädd över också – allt annat löste sig på ett eller annat sätt. Blir bara barnet van från början att hänga med överallt så brukar det gå bra….Som med valpar ungefär – de ska miljötränas:-D

  2. Det går bra 😉 Visst händer det att barn kan bli allergiska, men det är inte så himla vanligt iallafall.
    Å, vill ha höns igen!!!! Vad fina dom är!!!!
    Tänkte kanske våldgästa er Ålänningar nästa höst, till utställningen 8)

  3. Shit happens och man får ta tag i det när det händer… Så söta hönor!! Funderar på att skaffa löpänder att valla på, ska tydligen värpa väldigt många ägg också 😉 Plus i kanten är att de inte galer!!

    • Kläckte löpänder i våras och fick hela två stycken – som naturligtvis visat sig vara två pojkar. Stellan och Östen är superfina men det hade ju varit kul med ägg… Nåja, få se om jag får tag på mera ägg till våren. Lovis bryr sig inte om hönsen men löpänderna visar hon faktiskt intresse för. Få se längre fram om det blir att prova valla, jag tror de ska vara lite fler först.

  4. Den frågan fick jag oxå måånga gånger! Svaret är att det går toppen! Man har t o m periodvis mer tid för dem än när man jobbar! Långa prommisar med vagnen, och så har de ju sällskap hela dagarna! Allergi tror jag alla vi hundgalna mammor fasar för, men det är ju inte så vanligt! Vi har barn o hundar blandat överallt, men inte i sovrummet. Jag har alltid inbillat mig att lagom är bäst.. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *