20.10.2010 – nähä

Jag tyckte att 20.10.2010 vore ett coolt datum för bebisen att anlända, men det tyckte inte bebisen. Beräknat datum är 29.10 men jag har hela tiden känt det som att den ska komma tidigare. Nästa roliga datum är 30.10.2010 så jag får väl hoppas på det 😉 Skämt åsido, den får väldigt gärna komma så fort som möjligt, för jag börjar bli rätt less. Husse, förlåt, pappa är glädjedödare och säger att den inte kommer förrän 11.11… suck.

Det händer inte så mycket. Magen är så obekväm att jag inte varit sugen på att träna hund utan det blir bara 30-40 minuters promenad i skogen dagligen för de fyrbenta. Jag tar bilen till lämplig plats där jag kan släppa dem direkt, så jag slipper harva med dem dragande i koppel.

Mitt ”tillstånd” är sånt nu att jag senast jag besökte stora staden kände att jag bara ville hem. Magen är jättestor och inget i garderoben förskönar. Fötterna är svullna sen länge, värre nu senaste dagarna, och det jag har på dem är antingen Crocs eller gummistövlar. Jackor ska vi inte tala om, två stycken går fortfarande över magen, men proper känner man sig inte… Jag ser hur folks blickar dras till magen som till en magnet och blir bara trött. Kolossal och grotesk är väl vad jag själv tycker, fast många andra (tippar på att 98% fött barn själva) tycker det är SÅ vackert… Hm. En liten näpen graviditetskula sådär i 6-7 månaden kan väl vara sött, men nu… njäe.

Jag och magen 15.10

5 thoughts on “20.10.2010 – nähä

  1. Synes du ser flott ut jeg, men skjønner at det er tungt å gå høygravid. Jeg hadde også håpet at jeg skulle få Sivert, yngstemann på en spesiell dato. 09.09.99, tenkte jeg var en bra dag. Han bommet med en time, og ble født kl 01 om natten 10.09. Hold ut, han/hun kommer nok snart! Trøsteklem og lykke til klem fra meg!

  2. förlåt att jag ler. Men jag håller stenhårt fast vid att jag tycker du är supervacker med din häftiga mage.
    Kan tänka mig att den funkar som attraktionsmagnet när du rör dig- inte för att du inte passar i dina jackor eller vanliga arbetspjux.
    Kämpa på nu så ska vi komma å tryna på både mjuk magge (eller ska jag skriva platt?) och nyfödd bäbis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *