Till sist…

… kom det inte alls någon bebis 😉 utan till sist har jag lyckats få mina foton från finska kelpiespecialen (31.07) in i ett album och ut på nätet! Du hittar fotona via hemsidans uppdaterade galleri, eller direkt här.

 

2 thoughts on “Till sist…

  1. Länge sen jag var in.. o ännu längre sen jag skrev nåt…
    MEN – bebisen kommer när det är dags! Trösterika ord – nä jag vet, det är f-n likt att gå o vänta på slutet, man vill liksom bara att… har varit där själv, 4 ggr o en gång fick jag vänta 2 veckor. Tror du mig när jag säger att jag gick i skogen, gick i trappor, åkte bil på världens gropigaste vägar, skurade golv osv men inte sjutton hjälpte det…
    dottern tyckte det var mysigast i magen hon 😉
    Men rätt som det är så…
    Skickar en Lycka till – kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *