Hundträning med fotografering

Ingen bebis idag heller… i morgon är det D-day. Jag har tjatat så mycket om att bebis ska komma ut så nästan alla tror att jag redan har gått över tiden. Men det har jag alltså inte. Däremot har jag haft en stark känsla av att den skulle komma tidigare än beräknat.

Har lite ont här och där och är stor och otymplig, men det struntade jag i idag och åkte iväg på ett par timmars hundträning med Maria S och Tina B. Det var mycket trevligt även om jag kände mig lätt ostrukturerad, som vanligt. Tina hojtade och gormade i egenskap av tävlingsledare medan jag körde på enligt eget huvud – Lovis lär definitivt bli immun mot tävlingsledares kommandon om vi fortsätter så här :-) Jag är nöjd med det lilla vi gjorde och ser fram emot att kunna träna fotgående på riktigt när magen försvinner. Då börjar det bli dags att plocka ihop lite mer moment.

Fotade lite också, här är resultaten:

Lovis

Qila

Qila & Lovis

Qila

Puss på dig matte! Tina & Qila

3 thoughts on “Hundträning med fotografering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *