Lovis har blivit vuxen?!

Lovis fyllde igår 2 år – så nu räknas hon väl som vuxen? 😉

Det lilla luddet har utvecklats till en riktigt stilig tjej. Sista halvåret har hon ändrat väldigt mycket i sättet, från att ha varit en mycket livlig och rätt okoncentrerad ”unge” har hon blivit en /något) lugnare mycket mer fokuserad unghund.
Mina planer för henne har inte genomförts – ännu i alla fall. Tanken var att ha två kelpies samtidigt att träna och tävla med men så blev det inte. Att ta bort Ebba var jäkligt jobbigt och min redan låga motivation blev ännu lägre. Lovis och jag hittade inte riktigt varann träningsmässigt vilket ledde till om möjligt ännu sämre motivation. Så Lovis uppväxt har varit rätt lös och ledig kan man säga. Ett tag var jag till och med på vippen att omplacera henne, inte på grund av att hon skulle vara en dålig hund utan precis tvärtom – en alldeles för bra hund gick här på backen och skrotade och gjorde ingenting. Idag är jag MYCKET glad att jag inte gjorde slag i saken!!! För motivationen är tillbaka och Lovis och jag är äntligen på samma våglängd. Vi har verkligt kul ihop :) Det känns som att vi är en bra bit på väg och målen att tävla i vår är inte allt för långt borta även om vi har en hel del att jobba på.

Lovis - 6 veckor kanske?

Lovis bebis

Lite äldre...

Och ännu lite äldre...

Älskar snö...

Hösten 2009

Hösten 2010

2 thoughts on “Lovis har blivit vuxen?!

  1. GRATTIS igen Lovisgumman! Ja AK hon har verkligen förändrats i träningen – från att ha haft ett fokus som hos en spyflyga till en rätt ”normal” kelpie. Hon är helmysig din lilla brunett :)

  2. Nähej, man är INTE ALLS vuxen när man är två år!!! För min lillvalp är ännu min lillvalp, så det så! 😉 (Kanske delvis beror på att vi har två strax sjuåriga hundar i flocken? ;))
    Men så kul att ni spelar på samma våglängd och att motivationen är på plats! Lycka till med tävlandet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *