Busligans Vera Black!

Vi har en ny familjemedlem! Igår kom jag och Tina B hem med lilla kelpietösen Busligans Vera Black. Mamma är trevliga Tira (Busligans Tiramisu), och pappa är australiske Nitro (Lorroy On The Run). Vera och hennes två syskon Emma och Foxy är resultatet av en inseminering.

Tina och jag tillbringade ett mycket trevligt dygn i Karlstad hos uppfödare Christina med familj, tack för gästfriheten! Resan hem med Vera gick utmärkt, hon sov hela bilresan, gjorde ifrån sig i Norrtälje och sov i bur på färjan. Väl hemma kollade hon lugnt och metodiskt läget och busade lite, sen sov hon hela natten i bur bredvid mig. Idag har hon varit ganska trött och sovit mycket. De andra hundarna fick hon träffa redan hemma hos Christina och det var hur självklart som helst, jaha här är ni, hej hej. Idag har hon lekt med både Ratkus och Lovis. Vi har tagit det lugnt, men inklickning och lite namnträning har det blivit.
Vera verkar så här långt väldigt stabil och cool. Me like! :)

Busligans Vera Black, ”Vera”

Puss på dig!

Busligans Emma Frost, Veras coolt färgade (fawn) syster

Busligans Foxy Brown, Veras syster

Annie

4 thoughts on “Busligans Vera Black!

  1. vad spännande med lilla vera, hade ingen aning om att hon skulle till dig :-) Fnissabarnbarnsbarn! Vad stor lilla annie har blivit!

  2. Grattis till ny-tillskottet! Ja hon är en riktig goding lilla Vera Black! Ska bli spännande att följa er! Fina bilder, vad söt hon är Annie!! Ha de gött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *