Vad gör vi?

Någon som är nyfiken på hur det går med Vera? :) Svar: alldeles utmärkt. Hon växer som en bönstängel, just nu är det mest ben och öron. Ett öra har inte riktigt rest sig 100%, yttersta spetsen har vippat lite, men det ser ut att fixa till sig nu.

En trevlig tjej, väldigt lättsam och behaglig, men förstås med krydda och jäkelskap allt emellanåt, som det ska vara. Än så länge ingen ”springgalning” som både Ebba och Lovis varit, skönt. Vi går korta promenader där jag klickar kontakt och namnet, samt leker lite här och lite där. Vera har varit med på Djurens dag på Torget och gjort reklam för Canis hundskola (sov mest), och så har vi varit i stan och igår besökte vi ÅBSK:s plan där det var mycket hundar och folk. På tisdag blir hon 12 veckor och på onsdag ska hon vaccineras.

Ratkus var lite fundersam först, ska ”den där” verkligen bo här?, men det har lossnat. Lovis har inga större bekymmer, bara Vera låter bli hennes matskål. Alltid kul med lekkamrater liksom…
Hönsen är fortfarande spännande tycker Vera, och hon kan inte låta bli att ”valla” lite på dem ibland, men för det mesta går det bra. Jag vågar ha hönsen och Vera obevakade ute tillsammans.

Mina belgare låg aldrig och vilade tillsammans, första gången det hände var när Viggo som valp lade sig hos Irma. Jag blir fortfarande fascinerad när jag ser Lovis och Ratkus dela bädd, eller Qila och Lovis då Qila är här. Mys, liksom! :)

Ratkus och Vera

Vera

2 thoughts on “Vad gör vi?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *