Veckans Vera

Konsten att fota en kelpievalp: bind den i ett träd, skicka ut en annan hund på en åker efter en boll, kasta dig ner i fotoställning och hoppas på det bästa. Resultatet syns nedan, det får bli veckans Vera.

Annie tog sina första steg på egen hand igår :) Det ÄR häftigt att se utvecklingen… Tror inte att det dröjer länge innan hon springer.
Kanske var det pga av förtjusningen i att kunna gå som vi inte fick henne att somna förrän 00.30 inatt. Ikväll somnade hon 20.00. Med andra ord har vi fortfarande problem med insomnandet, även om det blivit mycket bättre. Tack och lov sover hon rätt bra på nätterna nu, speciellt efter att jag köpte en sovpåse på Ikea. Vi har ganska kallt i sovrummet, ibland ner mot 16 grader och Annie vill inte ha täcke.

Jag avsade mig omval till ordförandeposten i agility.ax för 2012. Småbarneriet gör att det känns som att jag inte kan tänka längre än näsan räcker, och då gör man inget bra jobb som ordförande.

Vera

4 thoughts on “Veckans Vera

  1. Är det SÅ man ska göra? För jag har ännu inte fått en vettig bild på Spunkvalpen när hon står lite snyggt och inte propellrar runt som en tok. Ska genast sno det tipset och se om jag kan få till en bra bild.

    Vad kul att ”ses” igen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *