Skämmes på dig!

Ja, så får jag nog säga till mig själv – 2 månader sedan jag sist skrev i bloggen… :(
Det blir inte mycket tid framför datorn eftersom en liten tvåbening är osedvanligt tjurig så fort man sätter sig vid nämnda apparat.

Nåja. Höjdpunkten under frånvaron från bloggen var en resa till Jordanien i slutet av januari! Jag reste med en arbetskompis, Helena, och vi hade jättetrevligt. Vädret kunde ha varit bättre men vi njöt ändå. Det var så skönt att få rå sig själv och att få vila ut. Jag kan pricka av stenstaden Petra från listan ”det här ska jag se innan jag dör” – en fantastisk upplevelse! Vi besökte också Eilat i Israel så vi hann med två länder på samma vecka :) Eilat och Aqaba ligger med typ ett stenkast emellan.
Jordanienresan var kanon men jag känner mig supertrött igen – kan man få åka en gång till?!

Nu ser jag fram emot våren här hemma, känslan har kommit även om det fortfarande är mycket snö och is kvar. Jag längtar efter barmark så det går att träna något vettigt här hemma, ute. Lite tränar vi inomhus och lite har det blivit i ridhus men inte så mycket jag skulle vilja. Som vanligt…
Jag har anmält mig och Vera till en tävlingslydnadskurs för Anna Larsson, Canis, i juni. Det känns bra, jag har något att se fram emot samtidigt som det taggar mig att träna.
I april ska jag gå agilitykurs för Camilla Brundin med Tinas Qila. Vera är inte tränad alls i agility, och Lovis, hon ska gå med Fanny, vilket jag tycker är jätteroligt! :)

Annie växer som ett litet ogräs och tar för sig av världen. Hon går, springer, klättrar och klämmer och känner på allt. Det går fint med Vera men jag känner att det blev helt rätt att omplacera Lovis. Annie är inte dum men vill gärna undersöka Veras ögon, nos och svans och gärna kramas lite. Sånt är inte kul, tycker Lovis. Det går utmärkt när Lovis är här och hälsar på, men man får passa lite.

Annie och Vera

Lovis och Vera

Några bilder från Aqaba och Jordanien:

Utsikt från balkongen på Kempinsky hotell, Aqaba

Hotellets strand

Balkongutsikt by night. Uppe i vänstra hörnet syns Eilat, Israel.

The Treasury, Petra.

Holding the Treasury...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *