Uppföljning akupunktur mot allergi

Börjar bli dags att uppdatera lite kanske… Över en månad sen jag skrev. Jag har varit på fler behandlingar och utsatt mig för fler djur. Har känt lite nån gång av häst, men det har varit snabbt övergående. Marsvin däremot har jag haft flera reaktioner på. Besökte bland annat goda vännen Mona för att äta lunch, och då valde jag till sist att ta en allergitablett eftersom jag reagerade kraftigt på marsvinen i köket. Häst har jag inte känt av de sista gångerna – och nu snackar vi gånger med regelbundenhet eftersom jag uppfyllt en dröm och börjat rida på ridskola! :) Varje onsdagkväll är numera vikt åt hästeriet. SÅ kul!

Behandlingen är i stort sett klar – jag ska besöka akupunktören om sisådär 6 månader och se hur jag mår. Tills dess ska jag fortsätta utsätta mig för djur, gärna marsvin eftersom jag reagerar på dem, samt äta olika typer av nötter, frukt i olika färger och sorter, gojibär och så dricka te på kamomillblommor. Allt för att stärka immunförsvaret. Idag ska jag in till stan och tänker då passa på att slinka in på Zooligan och sniffa lite marsvin. Ullis är snäll och låter mig hållas, tack för det!

Flera har frågat vem jag gått till, och det är alltså Wayne Geng – ”kinesen” kallad här på Åland.

One thought on “Uppföljning akupunktur mot allergi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *