Agilitykurs

I helgen har jag lånat Qila av Tina och gått handlingskurs för Camilla Brundin (Sverige). Lärorikt och kanonkul! Qila är en sjutusan till agilityhund och det är fantastiskt roligt då jag får till handlingen också. Jag fick en hel del verktyg att jobba med och dessutom inspiration för Veras agilityträning :) I maj är det tänkt att jag ska tävla med Qila och det ser jag verkligen fram emot!

Under våren hade jag planerat att jag och Annie skulle fika i solen på trappan, peta i trädgården, åka ut och träna hund och mysa i solen, ta en sväng till stugan på Kökar och njuta… Av detta har det hittills i stort inte blivit något alls. April har varit kall, regnig och ruggig. Hate it! Hoppas att värmen kommer snart och att det blir en varm sommar, annars tror jag att jag flyttar… :(

One thought on “Agilitykurs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *