Lydnadsläger och MH

Nu har vi varit ute och rest, Vera och jag. Först åkte vi till Stallarholmen nära Strängnäs för att delta på lydnadsläger för Anna Larsson, Canis Sörmland. Vera och jag bodde fint på Låsta Bed and breakfast, som jag absolut kan rekommendera! Snyggt, fräscht, underbar miljö, hundvänligt och fantastisk service.
Vi var 6 st på lägret, alla på olika nivåer. Jag fick en hel del tips med hem och var i stort sett nöjd med Vera. Sista dagen var hon seg, om det var för att hon var trött eller om det var nåt annat vet jag inte.

Hem och fira midsommar, sen var det dags igen. I måndags kväll åkte Vera, jag och Annie till Låsta och stannade över natten för att sen köra vidare mot Karlstad och Hammarö BK där Vera skulle göra MH tillsammans med syskonen Emma och Kola. Tyvärr kunde inte Kola komma så det blev bara Vera och Emma. Dessa två tjejer är rejält olika i temperamentet: Emma var det fullt ös på, otålig och studsig, Vera kändes eftertänksam och lugn i jämförelse 😉
Båda tjejerna var sociala, lekte, och jagade efter ”bytet”. Vera blev rädd för overallen som flyger upp och hann inte fram för avreaktion inom tidsgränsen. Spökena var också riktigt läskiga. Emma var en modigare tös än Vera. Båda var skottfasta, Emma fick 2:a och Vera 3:a.

Busligans Emma Frost, Veras syster. Emma har den ovanliga färg som kallas fawn, en slags urblekt brun.

Busligans Emma Frost

Busligans Emma Frost

Bilderna är tagna med min nya kompaktkamera som jag köpte på resan, en Olympus XZ1. Jag är enormt nöjd utifrån de få bilder jag tagit hittills.

Efter MH:t åkte vi till Christina o Janne, Veras uppfödare, och sov över natten. Jag kan rekommendera Wåhlins Bed & Breakfast om ni passerar Karlstad 😉 Tack för gästfriheten!

Annie skötte sig utmärkt under resan, och klarade även MH:t med glans. Då smög jag nämligen iväg och lämnade henne med Emmas matte Ann-Marie, som Annie inte känner sedan tidigare. Det hade gått hur bra som helst. Duktig tjej!

I morgon är det dags för nästa äventyr, då ska vi röntga Veras höfter och armbågar.

2 thoughts on “Lydnadsläger och MH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *