Röntgen höfter & armbågar, Viggo

Igår besökte vi veterinärkliniken och röntgade Vera höfter och armbågar. Det såg fint ut tycker jag, och höftledsnörden Ann-Sofie gissar på A/A. 😉 Det lär väl ta några veckor att få det officiella utlåtandet från Finska Kennelklubben.
Passade på att be veterinären ta blodprov på Vera också, en allmän bild för att se att allt är OK. Jag har haft en känsla av att allt inte är som det ska, men inte riktigt kunnat definiera det. Lite konstigheter ibland under träning, kanske lite loj etc – sånt som kan bero på en miljon olika saker. På lydnadslägret tyckte Anna också att Vera betedde sig lite märkligt. Och magkänslan var rätt, Vera hade höga värden vita blodkroppar. Någon typ av infektion/inflammation i kroppen alltså. Förmodligen något som varat ett tag. Veterinär Anna hittade inget anmärkningsvärt mer än att tonsillerna var lite svullna och röda men tyckte inte att det borde ge de höga värdena. Vera fick en antibiotikakur och så får vi se hur värdena ser ut efteråt. Ska försöka åka in med ett urinprov på måndag också så har vi kollat ytterligare en sak.

Veras höfter

20 juni var det ett år sedan Viggo fick somna in. Det är fortfarande tufft och jag tänker på honom nästan varje dag. Jag har svårt att titta på bilder på honom. Ofta tänker jag på hur bra han och Annie skulle ha kommit överens. Han var så speciell och fick somna in alldeles, alldeles för tidigt. Ibland är det helt enkelt rättvist :(

Bebis-Viggo

En ung Viggo

Viggo

Är man kort i rocken får man stå på två ben…

Lätt grå om nosen

Viggo i sitt ässe – tillsammans med kusinbarnen som dyrkade honom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *