A-höfter och a-ntibiotika

YES!!! Igår kom Veras höftleds- och armbågsledsresultat från Finska kennelklubben. Höfter A, armbågar 0. Så skönt! :) Nu är MH avklarat och de obligatoriska röntgenbilderna tagna, allt med OK resultat. Bara att träna på… eller?

Nja… Vera piggade på sig precis då antibiotikakuren var slut, men det varade bara ett par dagar. Igår tog vi nya blodprover och mycket riktigt, värdena var något bättre men långt ifrån bra. :( Värdena tyder på något fästingrelaterat, trots att snaptesterna för borrelia och anaplasmos var negativa. Det blir 15 dagars antibiotikakur till och ”riktiga” blodprover för fästingsjukdomarna är skickade till labb. Scheisse. Detta betyder att vi får stryka kelpiespecialen i Norrtälje som vi anmält till, men det kan kvitta. Ställa hinner vi, huvudsaken är att Vera blir frisk.
Men usch vad svårt det är med en ung hund att bedöma vad det är som händer med dem! Är det hormoner, är det utvecklingsfaser, är det (dåliga) tränarfärdigheter eller är det sjukdom? Är det normalt eller onormalt?

2 thoughts on “A-höfter och a-ntibiotika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *