Huset fullt av hundar

Hector har varit här sedan i torsdags. Han är en omväxlande förtjusande och jobbig – i mina ögon med andra ord en riktigt lovande hund 😉 Han älskar värme och ligger gärna i famnen och under täcket och myser. Frusen som jag är tycker jag det är väldigt trevligt! Hector har ett stort tuggbehov, värre än vad Vera haft, och har ett digert ”förstörarkonto”, lite smakprov: cykelhjälm, nätverkskabel, leksakshund, kudde, okänt antal legobitar och strumpor, barnskor, bokhyllelist… Men det mesta är förlåtet när han kryper under täcket och rullar ihop sig i mina knäveck.

Häromdagen kom Qila också, så nu är huset fullt med hundar. Det funkar bra även om Qila nog tycker att Hector är en liten slyngel. I morse vaknade jag fast i ett skruvstäd mellan tre hundar och ett barn. Mysigt.

 

One thought on “Huset fullt av hundar

  1. Meh?! Du skulle ju fostrat honom lixom klart medan vi är borta, hade jag tänkt?? 😀

    Nämen om jag köper med mej typ halva Turkiet tills jag hämtar bitdjuret, då? Och Sverige?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *