Hej hej Vixen

Det har gått drygt ett år sedan Vera blev ensamhund. Det är ibland (ofta) bekvämt och enkelt att ha bara en hund, ibland inte. Lite tomt har det varit. Så nu säger vi hej till Vixen! Vixen är en black and tan mellanpudel, tik, 10 veckor gammal.

Colour Kashmir Shadow von der Silbermöwe

”Vixen”

    vixen6 vixen5 OLYMPUS DIGITAL CAMERA vixen3 vixen2 vixen1

Black and tan är inte en godkänd färg, pudlar ska vara enfärgade, men de registreras och olika länder har olika bestämmelser gällande avel. Tyskland är ett stort land vad gäller black and tan och där kan man ställa ut dem.

Vixen har efter en lång resa och bara ett dygn hemma funnit sig väl tillrätta, både med ny miljö, Vera och Annie. En glad liten studsboll! :)

4 thoughts on “Hej hej Vixen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *