Vad är det som går och går och aldrig…

… kommer till dörren? Kommer ni ihåg den gamla goda gåtan…? Så känner jag lite vad gäller hundträning och framförallt tävling. Vi har alla hund av olika orsaker. Jag har hund av flera skä, bl.a. för att jag vill träna och tycker det är roligt. Men jag vill också tävla! Att tävla är spännande, kul och utvecklande. Jag tränar för att komma till tävling, inte bara för nöjes skull. Tråkigt nog känner jag att jag i flera år mest bara tränat och tränat och aldrig riktigt kommit till det här med tävling. Och nu har det tagit stopp igen. Min plan var att debutera i lydnadsklass med Vera i maj, men jag får nog skjuta på det. Vera har varit seg och trött på sistone och jag vet inte om det beror på löp (löper nu) eller något annat. Hon är lagd på is tills löpet är över i alla fall.
Vixen utvecklas fortsättningsvis fint. Träningen med henne är kul och går framåt.

Annars njuter vi av vintervädret (*ironi*), idag har vi ett nytt fint snötäcke att vada i.

”Du ska inte tro det blir sommar,
ifall inte nån sätter fart
på sommarn och gör lite somrigt,
då kommer blommorna snart.”
– Astrid Lindgren –

Image

One thought on “Vad är det som går och går och aldrig…

  1. Tråkigt att Vera inte är i form. Hoppas att det snart blir bättre.
    Tränar Kola men är inte tävlingsklar. Hösten 2013? Våren 2014?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *