Vänta och grubbla

Förra veckan besökte Vera och jag fysioterapeut Jessica Pelz i Vallentuna. Jessica konstaterade efter mycket tittande på långsam gång att Vera vrider in höger knä en aning samt att hon inte stöder 100% på höger bak i stående. Hon kände också att muskulaturen i höger bak är något mindre än i vänster. Vera smärtade i ryggen vid palpering. Nu väntar ett besök med röntgen hos ortoped, 15.5.
Jag grubblar förstås på om detta är orsaken till Veras ups and downs och vad det i så fall kan vara. Samtidigt vet jag att det är onödigt att spekulera och bara att vänta tills ortopeden har kikat på henne.

vera40

vixen14

vixen15

One thought on “Vänta och grubbla

  1. Å, stackars er, så oroligt! Bra förstås om du får ett svar och kan göra något åt det hela.
    Den blicken på fotot av Vera är helt underbar och en svart kopia av Kola. Håller tummarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *