Och dåliga nyheter igen…

Igår var jag hos fysioterapeut Jessica Pelz med båda hundarna. Hon kunde konstatera att Vera inte svarat på massage och rehab som det var tänkt. Vera är mycket känslig (öm) i hela höger sida och reagerar speciellt i ländryggen vid palpering. Svårt att säga vad det beror på, men vi ska på återbesök till ortoped Ole Frykman 2.10 och får hoppas att han kan bringa klarhet i vad det är för fel.
Vixen visade sig ha mindre utvecklad muskulatur i ”patellabenet”. Med andra ord besvärar patellaluxationen henne på något sätt. Vi ska träna benmuskulaturen lite försiktigt och så får även Vixen följa med till ortopeden 2.10.

Tar oturen aldrig slut liksom? :(

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 thoughts on “Och dåliga nyheter igen…

  1. Men det är ju nästan overkligt :( Jättetråkigt låter det nu men vi håller tummarna för att det låter bättre efter nästa besök!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *