Hoppning och allergi

Igår var det dags för ridning igen. Samson och jag kommer fint överens 😉 Igår stod hoppning på schemat. För en erfaren ryttare säkert en fis i havet, men vi gled över en bom, ett krysshopp och en oxer där höjden låg på 60cm vilket gjorde mig skitnöjd. Och åh, vad roligt det är att galoppera! 😀

Jag nös 2-3 gånger i stallet medan jag gjorde i ordning i hästen, och sen nös jag några gånger på väg hem. Det brukar ”dra” lite i näsan och klia i ansiktet, med betoning på lite. Kom hem aningen snuvig med det försvann snabbt.
Detta jämfört med att jag innan akupunkturbehandlingen blev tvärallergisk så fort jag klev in i ett stall. Tycker alltså att jag reagerar lite grann nu mot ingenting för ett halvår sen, men det är ändå ljusår från tiden före akupunkturen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *