Hur mår Vera?

Vi njuter av sommarledighet och är mest ute i skärgården på stugan. Vera har ätit antibiotika i drygt 8 veckor nu, och smärtstillande i drygt 6 veckor. Hon är vad jag skulle beskriva som ungefär 85% av sig själv. Ibland på senare tid har hon haft toppar då hon varit riktigt pigg, uppåt 90% av sig själv. För en oinvigd verkar hon nog frisk och alert – när hon tar sina springrundor ser hon allt annat än sjuk ut… 😛 Men den som känner henne eller vet hur kelpies brukar vara märker nog att allt inte är som det ska. Det jag själv tycker är tydligt nu är hur påverkad hon blir av minsta aktivitet och att hon har tufft med återhämtningen. Värmen tar extra hårt. Efter promenader eller bus och lek är hon väldigt flåsig och trött och tandkött/slemhinnor lyser vita.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *