Lite om Waiko

Inser att jag knappt skrivit något alls om Waiko här i bloggen. Det har blivit desto fler bilder och inlägg på Facebook i stället…

Waiko är en mycket trevlig valp, väldigt lagom. Positiv till det mesta, inga direkta rädslor, nyfiken. Det lilla vi tränat hittills känns bra, han är koncentrerad och intresserad. Gillar både föremål och godis. Han är snäll och glad mot både hundar och människor. I helgen var det hundutställning här på Åland och då fick Waiko följa med och miljöträna lite vilket gick alldeles utmärkt. Positiv attityd kan man säga :)
Jag följer hans syskon och halvsyskon på Facebook och alla verkar nöjda med sina valpar. Känns ju lite extra spännande när jag på sätt och vis är ”farmor” 😉 11 oktober ska några av Waiko och några av syskonen träffas i Uppsala, det ser jag fram emot!

waiko19waiko20

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *