Hundfotografering

Häromdagen lade jag ut en förfrågan på Facebook om någon ville ställa upp med hundmodeller för lite hundfotografering, och igår träffades Jenny och jag och hennes familj. Kallt och blåsigt, men soligt. Jag blev rätt nöjd med bilderna. Ester som är vit var svårare än jag trott att få bra medan de två svartingarna var enklare. Insåg att jag har fruktansvärt svårt att hålla kameran rak! Fast det ser ok ut i sökaren blir det ofta sneda bilder.

Det här är fina Selma (Light My Fire Helice), en berger des pyrenees face rase eller som man också säger – korthårig pyreneisk vallhund.  jenny-13

jenny-14Och det här är Esther, Perhaps Perla Orientale, en west highland white terrier. Hon gjorde intryck på mig redan som unghund när hon var med på agilitykurs – numera är hon en dam i sin bästa år, sisådär 8.jenny-7

Sist men inte minst, belgisk vallhund groenendael Je M’Appell Zalza.jenny-3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *