Waiko utställd, BIR med cert!

Waiko har varit på sitt livs första utställning, Eckerö Int här på Åland. Jag ställde både honom och Qila (Vickulas Qila) då Tina inte mådde bra. Storslam – BIR och BIM! Domare var Eva Eriksson (Sverige), och hon tyckte mycket om Waiko. Bl.a. slog han en norsk championhane.

Kritiken: Maskulin juniorhane. umärkt helhet. Välformat rävlikt huvud. Mandelformade ögon. Utmärkt kropp och benstomme. Ännu inte helt klar i förbröstet. Stark rygg, fina vinklar. Rör sig mycket väl när han samarbetar!

I gruppen hade vi (förstås) inget att hämta men jag tyckte det var väldigt roligt att få gå in i stora ringen, har aldrig gjort det i Eckerö förut. Waiko skötte sig väldigt fint, matte var stolt 😉

waiko49

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *